Top

Jouw werk flexibiliteit Jobflex is de schakel tussen werk zoekende en industriele bedrijven die opzoek zijn naar personeel.
Wij brengen jullie in contact voor de juiste match!

Slide Solliciteer direct Breng je talent in de praktijk Ben jij technisch aangelegd en werk jij graag met je handen? Dan zijn wij opzoek naar jou. Via ons online platform bieden wij vacatures aan in de (scheeps)bouw of elektriciteit. Onze partners zijn opzoek naar jouw talent. Solliciteer vandaag nog!

Op zoek naar een nieuwe baan?

Vind je droombaan vandaag

Sorry, no posts matched your criteria.

s

"Als je de moed hebt om te beginnen, dan heb je de moed om te slagen."

Jobflex,

Hoe het werkt?

Onze partners zijn altijd opzoek naar medewerkers. Zij bieden hun vacatures aan bij Jobflex. Wij kijken in onze database of we geschikte match kunnen maken.

Stap 1

Blader door alle vacatures

Bekijk de aangeboden vacatures in de lijst. Staat jouw vacature er niet bij? Geen zorgen. Stuur ons alsnog je gegevens en CV toe voor in onze database. Bij nieuw aanbod nemen wij contact met jou op.

Stap 2

Vind jouw match

Heb je een vacature gevonden die bij jou past? Stuur ons je persoonlijke gegevens en CV toe. Wij zullen alle inschrijvingen voorleggen aan onze partners. Zij zullen een keuze maken.

Stap 3

Solliciteer direct

Ook als er nu geen vacature beschikbaar is kun je bij ons solliciteren. Zodra we jouw gegevens hebben kunnen wij een match maken en zorgen wij voor een passende baan voor jou!

Neem contact met mij op!

    Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!